Invata impreuna cu Bufnitel si prietenii lui despre mediul inconjurator!

Invata impreuna cu Bufnitel si prietenii lui despre mediul inconjurator!

21 decembrie 2010

Cele mai neobisnuite poze cu bufnite

Ce-ar fi sa vedeti poze neobisnuite cu bufnite? Cred ca va veti amuza asa tare in cat...Si bufnitele sunt amuzante, chiar daca par cele mai fioroase, hai sa vedem cateva poze:


1. O filmare: Malay Eagle Owl - Kitty
http:/www.youtube.com/watch?v=4r577ytYTZM

2.  O bufnita africana maestra in arta camuflajului. Dupa cum puteti observa, in imagine se afla o bufnita de aceasi culoare cu scoarta copacului pe care sta. Va spun o intrebare, iar cel mai inteligent sa castige:
- De ce bufnita africana s-a camuflat?
Stiti sa raspundeti? Sa imi spuneti si mie pe forum! Sper sa cautati pe internet mai multe poze si sa va informati despre bufnitele africane. Trebuie sa stiti din orice domeniu cate ceva!



   
3. Ha-Ha-Ha!!! Aceasta este o bufnita amuzanta! Se vede cu nu are griji si ca se simte perfect! Ce credeti: este fericita ca a luat un premiu la academia bufnitelor, sau ca a invatat sa zboare? Astept cu nerabdare comentariile voastre in legatura cu aceasta imagine. Sa stiti ca va puteti informa despre bufnitele surazatoare. Eu nu am incercat, dar poate voi veti face acest lucru. Sper ca v-a placut poza cea amuzanta! Nu uitati sa radeti si voi la fel!



 4. Hmmm, a doua vietate este o bufnita!! iar restul eu cred ca nu sunt altceva decat pisici! Voi ce parere aveti? Nu este asa de logic ca un pui de bufnita sa fie inconjurata de pisici, numai daca pisicile o vor sa fie pranzul! Ohh...saracuta! Credeti ca poate sa fie salvata? Daca da, spuneti cum! Sunt multe variante, de aceea o voi felicita pe cea mai originala si mai ciudata! 




Aveti cam multe de spus, nu-i asa? Lasa, stiu ca sunteti descurcareti si mai stiu ca vorbele voastre vor fi foarte bune. Deci nu va fie rusine si comentati orice! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu